Η εταιρεία μας

Η πιο χρωματιστή ιστορία

Η ιστορία ξεκινά το 1962, όταν ο Γιάννης Κοσμάογλου ανακαλύπτει το χρώμα ως υλικό διακόσμησης, εργαζόμενος, σε ένα από τα μεγαλύτερα χρωματοπωλεία της εποχής. Εκεί εξειδικεύεται και το 1973 τολμάει, με το πρώτο κατάστημά του στην οδό Φιλίππου, στην περιοχή της Ροτόντας, να υλοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει μια επιχείρηση αποκλειστικά αφιερωμένη στο χρώμα.

2ο κατάστημα, νέα εποχή

Η ένταξη της νέας γενιάς στη διεύθυνση της εταιρείας, συμπίπτει με την οικοδομική έκρηξη της δεκαετίας του 90. Το 2000 ένα δεύτερο κατάστημα, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, επεκτείνει τη δραστηριότητα της εταιρείας και στα ανατολικά της πόλης.

Το 3ο κατάστημα

Το 2013, παρά την οικονομική κρίση, ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης αυξάνεται και έτσι ιδρύεται το τρίτο κατάστημα ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ στην ανατολική έξοδο της πόλης! Σε 850 τετραγωνικά μέτρα οργανώνεται ο πιο σύγχρονος χώρος, αφιερωμένος στο χρώμα! Στο showroom, παρουσιάζονται καινοτόμα προϊόντα και οι πιο καινούριες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης.

Η 4η διάσταση στο χρώμα

Το 2017, εγκαινιάζεται το κατάστημα στα δυτικά της πόλης, στον Εύοσμο, το όποιο αντικαθιστά το κατάστημα της Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εκεί, σε 1100 τετραγωνικά μέτρα, η εμπειρία του χρώματος και της διακόσμησης περνάει σε άλλη διάσταση. Σε υπερσύγχρονους χώρους, ο καταναλωτής έχει την εμπειρία σε real time εφαρμογή, όλων των υλικών και των πιο καινοτόμων τεχνικών διακόσμησης και δόμησης.

Το επόμενο βήμα

Το 2021 η φυσική εξέλιξη της εταιρίας ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ την οδηγεί στη δημιουργία ενός χώρου 3.500 τετραγωνικών μέτρων, επί της περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Ευκαρπίας με αντικείμενο την πώληση και διακίνηση οικοδομικών υλικών. Με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα, η εταιρία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ παραδίδει σε υψηλούς ορόφους, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πελατολόγιο της. Έτσι ολοκληρώνεται η γκάμα των προϊόντων που αφορούν την κατασκευή ξεκινώντας από την άμμο, το τούβλο και το τσιμέντο και φτάνοντας στο χρώμα και την διακόσμηση.

Η φιλοσοφία

Οι αποκλειστικότητες, η εξειδίκευση, η οργάνωση,Οι αποκλειστικότητες, η εξειδίκευση, η οργάνωση,η πολυετής εμπειρία, τα πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και ηπελατοκεντρική φιλοσοφία, έβαλαν την εταιρεία στην ομάδατων leader στο χώρο. Το brand ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ είναι η αξιόπιστηεπιλογή τόσο για τον απλό καταναλωτή, όσο και τονεπαγγελματία κατασκευαστή.

Στα υπερσύγχρονα καταστήματα ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ, το χρώμα πρωταγωνιστεί σε κάθε του έκφανση!

Χρώματα & βερνίκια, διακοσμητικές εφαρμογές, δομικά υλικά,εργαλεία, υλικά και τεχνικές για θερμομόνωση καιυγρομόνωση, δίνουν λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη.Καθώς η τεχνολογία του χρώματος εξελίσσεται διαρκώς, ηεταιρεία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ παρακολουθεί και ενημερώνεται για ό,τι νέο έχει να προτείνει η παγκόσμια βιομηχανία του χρώματος.

Οι άνθρωποι

Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ, μπορεί να κατευθύνει και ενημερώσει για τις πιο up dated μεθόδους και υλικά, από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς!

Οι συνεργασίες

Οι πολύχρονες, αποκλειστικές συνεργασίες με τα πιο αξιόπιστα brands, όπως:DULUX, BENJAMIN MOORE, HAMMERITE εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα, πρωτοποριακές εφαρμογές, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Τα καταστήματά μας

Εθνικής Αντίστασης 82

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φιλίππου 74

ΚΕΝΤΡΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ιθάκης 62 & Αντ. Τρίτση

ΕΥΟΣΜΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κοσμαογλού Ευκαρπία
Λεωφόρος Στρατού, Κόμβος Ευκαρπίας

ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ