Μπορούν οι επιχειρήσεις να γίνουν καλοί εταιρικοί πολίτες; Η απάντηση είναι θετική μέσω της διαρκούς δέσμευσης των επιχειρήσεων για θετική συμβολή τόσο στην οικονομική ανάπτυξη, όσο και στην πρόοδο της κοινωνίας και των κοινοτήτων. Η εταιρεία Κοσμάογλου, έχοντας την Κοινωνική Ευθύνη ως βασικό άξονα της μακροχρόνιας στρατηγικής της, συμμετείχε στην πρώτη για τον κλάδο των χρωμάτων συλλογική πρωτοβουλία για την κοινωνία ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας χρωμάτων Vitex, για να αποτελέσει μία ευκαιρία συλλογικής δράσης με σκοπό, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συμμέτοχοι-συνεργάτες, να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες για την αναβάθμιση και προστασία χώρων που διαβιούν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται υποστήριξη.

Τράπεζα Χρώματος

Στην 1 η ενέργεια της πρωτοβουλίας ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ συνασπίστηκαν 400 χρωματοπωλεία από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν 8,000 λίτρα του αντιικού πλαστικού χρώματος Vitex with Vairo, τα οποία και παραδόθηκαν στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε 80 Δημόσια Νοσοκομεία όλης της χώρας, με σκοπό την αναβάθμιση των χώρων αλλά και την προστασία των ασθενών, προσωπικού και επισκεπτών.

Συγκεκριμένα στο Νομό Θεσσαλονίκης διανεμήθηκαν στα Νοσοκομεία ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, ΑΧΕΠΑ, ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΓΝΘ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΓΝΘ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΝΘ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΓΝΘ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ περισσότερα από 1.200 λίτρα αντιικού χρώματος.